Φωτογραφικό Υλικό Ομάδας

Πιστοποίηση Ομάδας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε η εθελοντική μας ομάδα τον Απρίλιο 2024, την πιστοποίηση ένταξης στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Ως εθελοντές έχουμε εκπαιδευτεί στη δασοπυροπροσταία και  δασοπυρόσβεσης, όπως επίσης στις πρώτες βοήθειες και διασώσεις. Η εκπαίδευσή μας, είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στο πεδίο των δασικών πυρκαγιών.

Συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βούρο αποτελεί μια ακόμη ενίσχυση του έργου μας και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και αφοσίωση. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την αμέριστη στήριξη του και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το κοινό καλό της περιοχής μας.

Στρατηγική Συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών

Η παρουσία και η βοήθειά του Δημάρχου Αχαρνών, κ. Σπύρο Βρεττό και Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργου Σιδηρόπουλου, από την πρώτη στιγμή ήταν κρίσιμη για τη λειτουργία και την επιτυχία της ομάδας μας. Η προσφορά πυροσβεστικών οχημάτων από το Δήμο Αχαρνών δείχνει τη δέσμευσή τους στην προστασία της κοινότητάς μας και είναι ένα παράδειγμα της αλληλεγγύης που επιδεικνύει προς εμάς. Η βοήθειά τους μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση και αποφασιστικότητα. 

Επιμορφωτικά Σεμινάρια από ειδικούς

Ενώνοντας δυνάμεις με την Africa Twin Club, η εθελοντική μας ομάδα, οργάνωσε μια ημερίδα που θα δώσει χαρακτήρα και σημασία στην Οδική Συμπεριφορά. Στην ημερίδα μας, ακούσαμε από εξέχοντες ομιλητές, όπως ο καταξιωμένος οδηγός αγώνων κ. Ιαβέρης (Αναστάσιος Μαρκουίζος), ο οποίος μοιράστηκε τις γνώσεις του και την εμπειρία του για την ασφάλεια και την ευθύνη στον δρόμο. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες, προωθώντας μια πιο υπεύθυνη και ασφαλή συμπεριφορά κάθε φορά που βρισκόμαστε στον δρόμο.

Scroll to Top